Als het aan jou ligt kom je niet in een conflict terecht, maar helaas heb jij niet alles in de hand. Er zijn talloze situaties denkbaar waarbij je juridische raad nodig hebt. Een discussie met een ontevreden klant loopt uit op een tuchtrechtelijke klacht, het onderhoud van jouw machines verloopt niet naar wens en noem maar op.

De rechtsbijstandverzekering is geschikt voor bedrijven en organisaties die zich willen verzekeren voor het financiële risico van het inschakelen van juridische hulp bij een conflict. De verzekerde zijn limitatief omschreven in de verzekeringskaart en de polisvoorwaarden.

Meer informatie

Als betrokken adviseur help ik jou grip te krijgen op jouw risico’s. Ik breng jouw situatie in kaart door middel van een risico-inventarisatie en kijken naar oplossingen. De diverse soorten bedrijfsverzekeringen worden inzichtelijk gemaakt en let uiteraard op dat jij niet teveel betaald.

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn, neem vrijblijvend contact op voor een afspraak. Bel naar 06-25140592 of mail naar info@robertmolverzekeringen.nl

Hulp nodig?