Wat als er brand uitbreekt in jouw bedrijfsgebouw? Of als inbrekers jouw pand beschadigen? Dan wil je de schade zo snel mogelijk herstellen, toch? Met een verzekering voor bedrijfsgebouwen zorg je dat het goed geregeld is.

Een bedrijfsgebouw moet goed verzekerd worden omdat het gebouw voor jouw bedrijf natuurlijk onmisbaar is en in veel gevallen kostbaar. Of het nu een fabriek, kantoor of restaurant betreft, in jouw gebouw bevindt zich de motor van jouw onderneming: machines, apparatuur, computers, administratie. Het is ook de plaats waar jouw personeel dagelijks komt werken. Een gebouw moet dan ook goed beschermd worden tegen diverse risico`s. Een bedrijfsgebouwenverzekering biedt de oplossing.

Je kunt kiezen voor een losse polis of een zakelijk totaalpakket. In een totaalpakket zijn de diverse zakelijke verzekeringen op elkaar afgestemd, er is dus geen overlapping.

Meer informatie

Als betrokken adviseur help ik jou grip te krijgen op jouw risico’s. Ik breng jouw situatie in kaart door middel van een risico-inventarisatie en kijken naar oplossingen. De diverse soorten bedrijfsverzekeringen worden inzichtelijk gemaakt en let uiteraard op dat jij niet teveel betaald.

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn, neem vrijblijvend contact op voor een afspraak. Bel naar 06-25140592 of mail naar info@robertmolverzekeringen.nl

Hulp nodig?