Als ondernemer vindt je de continuïteit van jouw bedrijf erg belangrijk. Jij laat je dan ook niet buiten spel zetten door een griepje. Maar stel dat je door een ongeval of ziekte helemaal (meer) kunt werken en dat jouw inkomen wegvalt, daar wil je liever niet aan denken. Maar wat zijn de gevolgen als je voor langere tijd niet kunt werken? Dat betekent nogal wat voor jouw zaak en voor jouw inkomen.

Dekking

Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) hoef jij je geen zorgen te maken. Deze geeft jou in dat geval financiële zekerheid en ondersteuning bij de terugkeer in jouw onderneming. Met een uitkering alleen ben je natuurlijk niet geholpen. Ook jouw onderneming niet. Er kan een arbeidsdeskundige ingeschakeld worden om je snel weer aan het werk te helpen. Samen met jou wordt gekeken naar de meest geschikte manier om jouw bedrijf zelfstandig voort te zetten. Ook als je gedeeltelijk arbeidsongeschikt bent. De verzekeraar ondersteunt jou ook om gezond te worden en te blijven. Je kunt bijvoorbeeld advies krijgen over omgaan met stress of sparren met een coach.

Meer informatie

Dit product valt in de categorie “complexe producten” waarvoor een provisieverbod geldt. Over de gevolgen hiervan kan ik als adviseur jou volledig inlichten.

Meer informatie? Bel dan naar 06-25140592 of mail naar info@robertmolverzekeringen.nl

Hulp nodig?