Stel dat een van jouw werknemers per ongeluk materiele schade veroorzaakt terwijl hij bij een klant aan het werk is. Of op een bijeenkomst om nieuwe klanten te werven struikelt er iemand over kabels die door jouw werknemer zijn neergelegd voor het licht en jij wordt daarvoor aansprakelijk gesteld. Niemand is zonder fouten en om te voorkomen dat jij bakken met geld moet gaan betalen voor deze fouten kun jij je hier ook tegen verzekeren.

De aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) is geschikt voor bedrijven en organisaties die hun vermogen willen beschermen voor schadeclaims van derden. Er wordt standaard dekking geboden voor werkgeversaansprakelijkheid.

Meer informatie

Als betrokken adviseur help ik jou grip te krijgen op jouw risico’s. Ik breng jouw situatie in kaart door middel van een risico-inventarisatie en kijken naar oplossingen. De diverse soorten bedrijfsverzekeringen worden inzichtelijk gemaakt en let uiteraard op dat jij niet teveel betaald.

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn, neem vrijblijvend contact op voor een afspraak. Bel naar 06-25140592 of mail naar info@robertmolverzekeringen.nl

Hulp nodig?