Bijna iedereen in Nederland is verplicht om een ziektekostenverzekering af te sluiten. Door ziektekostenverzekeringen met elkaar te vergelijken en over te stappen, kun je veel geld besparen.

‘Ziektekostenverzekering’ is een term die eigenlijk niet meer wordt gebruikt en nog stamt uit de tijd van het ziekenfonds. Tegenwoordig spreken we van ‘zorgverzekering’ of ‘basisverzekering’.

Dekking

Elk jaar zijn de premieverschillen tussen zorgverzekeraars groot. Het is daarom verstandig om je huidige ziektekostenverzekering onder de loep te nemen. Een verzekering voor ziektekosten dekt medische zorg, hulpmiddelen en andere voorzieningen die zijn opgenomen in het basispakket. De inhoud van het basispakket wordt ieder jaar vastgesteld door de overheid en dekt de meest noodzakelijke zorgkosten.

Bij het zoeken en afsluiten van een ziektekostenverzekering zijn een aantal zaken belangrijk. Denk daarbij aan dekking, premie, klantbeoordeling en vrije zorgkeuze. Ik help jou graag met het vergelijken van verschillende ziektekostenverzekeringen op basis van jouw eisen en wensen.

Meer informatie

Bel dan naar 06-25140592 of mail naar info@robertmolverzekeringen.nl

Hulp nodig?