U kunt bij ons terecht voor

  • Woonhuisverzekering

  • Inboedelverzekering

  • Kostbaarhedenverzekering

  • Mobiele elektronica

  • Recreatiewoningverzekering

Woonhuisverzekering

Het meest kostbare bezit is voor de meeste mensen de eigen woning. Deze vertegenwoordigt een grote waarde. Als er iets mee gebeurt, dan is de schade in veel gevallen dermate groot dat je dit niet zelf kunt gaan bekostigen. Een goede opstalverzekering hiervoor is dan ook van zeer groot belang.

Om verwarring te voorkomen: de Opstalverzekering wordt ook vaak de Woonhuisverzekering genoemd. Onder de opstal valt alles wat nagelvast aan de woning zit. En alles wat je niet kunt verplaatsen zonder dat het schade aanricht. Met de opstal worden dus ook het tuinhuisje, de garage, de schutting en een ingebouwde kast in je slaapkamer bedoeld. De spullen die je wel kunt verplaatsen, vallen niet onder de opstal. Soms is het niet duidelijk of spullen onder de opstal of inboedel vallen. Zoals bijvoorbeeld de vloer. Deze kan nagelvast bevestigd zijn, doordat deze is vastgelijmd. In dat geval is de vloer opstal. Heb je kliklaminaat dat je mee kunt nemen bij een verhuizing? Dan valt de vloer onder de inboedel.

Dekking

Stel je voor dat er brand uitbreekt en je woning daarbij in ernstige mate beschadigd wordt. Misschien is je dak wel kapot of raken alle muren beschadigd. Je wilt alles zo snel mogelijk weer intact krijgen, maar dat gaat wat kosten. Heb je een Opstalverzekering? Dan vergoedt de opstalverzekeraar de beschadigingen aan je opstal. Een opstalverzekeraar vergoedt geen schade door slecht onderhoud en schade die met opzet is aangebracht aan de opstal. Als je een verzekering afsluit voor je opstal, heb je de keuze uit 3 soorten dekkingen:

Uitgebreide dekking

De basisverzekering van de Opstalverzekering is de uitgebreide dekking. Bij deze dekking vergoedt je verzekeraar schade opgelopen door brand, ontploffing, neerstortende vliegtuigen, storm (vanaf windkracht 7), onvoorziene waterschade, diefstal en (poging tot) inbraak, vandalisme, olie, rook, roet, aanrijding, omvallen van bomen en schade door scherven van ruiten en spiegels.

Extra uitgebreide dekking

Een extra uitgebreide Opstalverzekering heeft de dekking van de uitbreiding dekking met als uitbreiding: schroei-, zeng- en smeltschade, schade door neerslag die binnenstroomt en schade door hak- en breekwerk dat moet worden uitgevoerd om een defect te vinden in een waterleiding.

Allrisk

De meest uitgebreide dekking van de Opstalverzekering wordt ook wel Allrisk genoemd. Neem je deze dekking? Dan ben je verzekerd tegen elk soort schade aan jouw opstal, behalve de schade ontstaan door: aardbevingen, overstromingen, oorlog, atoomkernreacties en slechte fundering.

Meer informatie

Daarnaast kan ik jou in één pakket de vijf belangrijkste verzekeringen rondom jouw huis en gezin bieden: woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en ongevallen. Dit betekent dat er nooit een overlap is tussen verzekeringen waardoor je dubbel betaalt. En of je nu een huiseigenaar bent of een huis huurt, dankzij de flexibele opbouw van de verzekeringen binnen jouw pakket bepaal je zelf wat je wel en niet verzekerd. Bovendien kun je binnen dit pakket een aantrekkelijke pakketkorting opbouwen.

Meer informatie? Bel dan naar 06-25140592 of mail naar info@robertmolverzekeringen.nl

Inboedelverzekering

Jouw inboedel groeit met de jaren. Een kostbaar bezit; vaak kostbaarder dan je in eerste instantie denkt. Op de Inboedelverzekering zijn naast jouw volledige huisraad zelfs jouw computerapparatuur, sieraden en contant geld meeverzekerd. Kortom, jouw gehele inboedel is met een Inboedelverzekering perfect verzekerd.

Wat valt onder de inboedelverzekering? Met de inboedelverzekering verzeker je de inboedel. De inboedel is alles in huis en in de tuin wat niet nagelvast zit en verhuisbaar is zonder schade te veroorzaken. Denk aan kleding, gordijnen, apparaten, meubels en zonneschermen. Deze verzeker je met de verzekering voor de inboedel. Sommige spullen kunnen onder de inboedel én onder de opstal vallen. Onder welke van de twee iets valt, hangt af van hoe deze spullen bevestigd zijn. Dit verschil kan voorkomen bij zaken als vloeren, keukens en trappen. Zijn deze spullen te verplaatsen en mee te nemen, zoals bij kliklaminaat, een los te halen keuken en een te verplaatsen open haard? Dan vallen deze onder de inboedel. Deze onderdelen van een woning kunnen ook nagelvast zitten, in dat geval vallen de spullen onder de opstalverzekering.

In goed overleg bepalen wij samen voor welk bedrag jouw inboedel verzekerd moet worden. Daarnaast kun je garantie tegen onderverzekering verwerken in jouw polis. Dit voorkomt dat je bij schade onaangenaam wordt verrast als er sprake blijkt te zijn van onderverzekering.

Dekking

Een inboedelverzekering vergoedt de inboedel binnenshuis, en sommige verzekeraars vergoeden ook schade buitenshuis. De inboedelverzekering dekt alleen de bezittingen die niet ‘aard en nagelvast’ zitten. Er zijn 2 verschillende soorten dekkingen.

  • Basisdekking (ook wel extra uitgebreid genoemd)
  • Allriskdekking (ook wel meest uitgebreid genoemd)

De extra uitgebreide inboedelverzekering dekt schade door brand, blikseminslag, inbraak, ontploffing, storm, schroeien en smelten en wateroverlast. Met de allriskverzekering zorg je er daarnaast voor dat je de inboedel ook verzekerd tegen onvoorziene schade die je zelf veroorzaakt aan de inboedel. De precieze dekking van de inboedelverzekeringen verscheelt niet alleen per dekkingsvorm en verzekering, maar ook per verzekeraar. Wat er met een verzekering precies wordt gedekt, staat in de polisvoorwaarden van de gekozen verzekering.

Meer informatie

Daarnaast kan ik jou in één pakket de vijf belangrijkste verzekeringen rondom jouw huis en gezin bieden: woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en ongevallen. Dit betekent dat er nooit een overlap is tussen verzekeringen waardoor je dubbel betaalt. En of je nu een huiseigenaar bent of een huis huurt, dankzij de flexibele opbouw van de verzekeringen binnen jouw pakket bepaal je zelf wat je wel en niet verzekerd. Bovendien kun je binnen dit pakket een aantrekkelijke pakketkorting opbouwen.

Meer informatie? Bel dan naar 06-25140592 of mail naar info@robertmolverzekeringen.nl

Kostbaarhedenverzekering

Kostbaarheden zijn meestal standaard meeverzekerd bij een inboedelverzekering. De dekking is vaak wel beperkt. Heb je veel kostbare spullen? Kijk dan of de inboedelverzekering bij eventuele schade voldoende vergoedt of dat je een extra kostbaarhedenverzekering moet afsluiten bij je inboedel.

Met deze optie ben je verzekerd bij beschadiging, diefstal of verlies van je kostbaarheden. Hieronder vallen naast bijvoorbeeld sieraden, kunst of je golfuitrusting ook geleende of gehuurde medische hulpmiddelen.

Meer informatie? Bel dan naar 06-25140592 of mail naar info@robertmolverzekeringen.nl

Mobiele elektronica

Verzeker alle laptops, smartphones, tablets en andere mobiele elektronica in je gezin binnen en buitenshuis in heel Nederland. Ook tegen vallen, stoten en waterschades. Reparatie niet mogelijk? Dan krijg je de dagwaarde terug.

Smartphones, laptops en tablets zijn erkende schadeposten voor inboedelverzekeraars. Voor dit soort mobiele elektronica geldt steeds vaker een uitgeklede dekking, vergeleken met ‘gewone’ audio- en computerapparatuur. Daarom is het verstandig dit te verzekeren door middel van een Mobiele elektronica verzekering.

Geen schade aan jouw tablet of mobiele telefoon – 3 tips

  • Koop een extra stevig hoesje. Een tabletbumper, gemaakt van rubber of kunststof, geeft extra bescherming tijdens een val. Dat is de investering dubbel en dwars waard
  • Gebruik jouw tablet niet in bad. Het is het toppunt van relaxen: een serie kijken in bad. Alleen wordt jouw tablet allesbehalve blij van water. Kijk dus liever een serie op de bank. Jouw tablet op de wc gebruiken, is natuurlijk ook een slecht idee
  • Let op met het opladen van jouw tablet. Als iemand achter het snoer blijft hangen, is het scherm van jouw tablet zo in 1001 stukjes. Laad hem daarom op een veilige plek op

Mocht er toch onverhoopt schade zijn zullen wij jou in contact brengen met de plaatselijke hersteller.

Telefoon Reparatie, Android & iPhone Reparaties | Gelre Computers

Meer informatie? Bel dan naar 06-25140592 of mail naar info@robertmolverzekeringen.nl

Recreatiewoningverzekering

Jouw recreatiewoning is jou waarschijnlijk veel waard en deze wil je graag beschermen tegen alle mogelijke risico’s. Dat is precies wat een recreatiewoningverzekering biedt voor jouw tweede woning.

Deze verzeker je voor schade door onder andere brand, diefstal en storm. Standaard ben je ook verzekerd voor schade die je recreatiewoning veroorzaakt aan een ander. Bijvoorbeeld als je antenneschotel van het dak waait en op de auto van je buurman landt. Gebruik je je vakantiehuis niet alleen zelf, maar verhuur je hem ook? Dan kun je dat meeverzekeren.

Meer informatie? Bel dan naar 06-25140592 of mail naar info@robertmolverzekeringen.nl

Hulp nodig?