Met een overlijdensrisicoverzekering (ORV) regel je een bedrag voor je nabestaanden. Overlijdt de verzekerde binnen de looptijd van de verzekering? Dan komt er eenmalig een bedrag vrij. Bijvoorbeeld om de hypotheek, huur of de studie van je kinderen te kunnen blijven betalen.

Dekking

Bij een overlijdensrisicoverzekering kies je uit één van de 3 soorten uitkeringen bij overlijden: een gelijkblijvende uitkering, een annuïtair dalende uitkering of een lineair dalende uitkering. De verzekeraar keert het bedrag bij alle uitkeringen in één keer uit na overlijden van de verzekerde.

Voordat je een overlijdensrisico­verzekering afsluit heeft de verzekeraar informatie nodig over je gezondheid. Kies je voor een verzekerd bedrag tot en met € 500.000, dan is een verkorte vragenlijst vaak voldoende. Bij een hoger bedrag of een aanvraag voor premievrijstelling bij arbeids­ongeschiktheid is een onderzoek door een arts nodig.

Meer informatie

Dit product valt in de categorie “complexe producten” waarvoor een provisieverbod geldt. Over de gevolgen hiervan kan ik als adviseur jou volledig inlichten.

Meer informatie? Bel dan naar 06-25140592 of mail naar info@robertmolverzekeringen.nl

Hulp nodig?