Jouw oldtimer is vaak een van jou meest gekoesterde stukken bezit. Je moet er niet aan denken dat de oldtimer gestolen wordt of schade krijgt. Een oldtimerverzekering is een autoverzekering, speciaal voor auto’s die ouder zijn dan 25 jaar. De oldtimerverzekering is relatief goedkoop en is vaak alleen af te sluiten als de auto uitsluitend recreatief of hobbymatig gebruikt wordt.

Dekking

De wettelijk verplichte aansprakelijkheidsdekking (WA), dekt de gevolgen van schade toegebracht aan derden. Schade aan de eigen oldtimer is niet verzekerd. Bij een WA + Beperkt Cascodekking (ook wel WA plusdekkking genoemd) wordt er dekking geboden tegen schade aan de oldtimer als die is ontstaan door een in de polis omschreven gebeurtenis zoals brand, hagelschade of diefstal. Bij de WA + Volledige Cascodekking (ook wel Allriskdekking genoemd) wordt er dekking geboden tegen schade aan de oldtimer die op de weg kan ontstaan, bijvoorbeeld door een aanrijding. Voor de beperkt en volledig cascodekking is vaak een taxatierapport nodig.

Maak je oldtimerverzekering compleet met aanvullende dekkingen die het beste passen bij jouw situatie. Denk hierbij aan de Ongevallen inzittende, Pechhulp, of Rechtsbijstand Motorrijtuigen.

Welke oldtimerverzekering past het beste bij jouw situatie?

Wat jouw wensen ook zijn, Robert Mol Verzekeringen heeft een oldtimerverzekering die past bij jouw situatie. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Meer informatie

Daarnaast kan ik jou in één pakket al jouw verzekeringen aanbieden. Bovendien kun je binnen dit pakket een aantrekkelijke pakketkorting opbouwen.

Meer informatie? Bel dan naar 06-25140592 of mail naar info@robertmolverzekeringen.nl

Hulp nodig?