Een motorverzekering biedt net zoals een autoverzekering, afhankelijk van de gekozen dekkingsvorm, dekking tegen de financiële gevolgen van schade die met de motor aan anderen wordt toegebracht en tegen schade die aan de verzekerde motor wordt toegebracht.

Dekking

De wettelijk verplichte aansprakelijkheidsdekking (WA), dekt de gevolgen van schade toegebracht aan derden. Schade aan de eigen motor is niet verzekerd. Bij een WA + Beperkt Cascodekking (ook wel WA extra of WA plusdekkking genoemd) wordt er dekking geboden tegen schade aan de motor als die is ontstaan door een in de polis omschreven gebeurtenis zoals brand, hagelschade of diefstal.

Bij de WA + Volledige Cascodekking (ook wel Allriskdekking genoemd) wordt er dekking geboden tegen schade aan de motor die op de weg kan ontstaan, bijvoorbeeld door een botsing of een val met de motor. Ook schade aan de motor door ‘enig ander van buiten komend onheil’, zoals brand, hagelschade of diefstal valt onder de dekking.

Maak je motorverzekering compleet met aanvullende dekkingen die het beste passen bij jouw situatie. Denk hierbij aan de Ongevallen Opzittende, Pechhulp, Rechtsbijstand Motorrijtuigen, Aankoop of nieuwwaarde garantie en Helm en Motorkleding zijn aanvullende dekkingen.

Welke motorverzekering past het beste bij jouw situatie?

Wat jouw wensen ook zijn, Robert Mol Verzekeringen heeft een motorverzekering die past bij jouw situatie. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte. 

Meer informatie

Daarnaast kan ik jou in één pakket al jouw verzekeringen aanbieden. Bovendien kun je binnen dit pakket een aantrekkelijke pakketkorting opbouwen.

 

Meer informatie? Bel dan naar 06-25140592 of mail naar info@robertmolverzekeringen.nl

Hulp nodig?