Ongeveer 95% van alle Nederlanders fietst of heeft ooit gefietst. Dit betekent dat bijna iedereen wel eens fietst. Fietsen heb je een vele soorten maten. De ene fietst is duurder dan de andere. Dat neemt niet weg dat iedereen zijn fietst in zijn ogen veel waard is. Jaarlijks worden er veel fietsen gestolen. Je moet er niet aan denken dat jouw fiets gestolen wordt, waardoor je zonder vervoer komt te zitten. Om dit risico af te wenden kun je jouw fiets verzekeren tegen diefstal.

Dekking

Een fietsverzekering biedt dekking tegen schade aan en verlies van het rijwiel en/of de accessoires door oorzaken als brand, ontploffing en blikseminslag, diefstal en andere van buiten komende onheilen, zoals verkeersongevallen.

De fietsverzekering is er zowel als een doorlopende als een aflopende verzekering. Aflopend wil zeggen dat de verzekering na een aantal van tevoren overeengekomen jaren vanzelf eindigt. Voor doorlopend wordt vaak gekozen bij duurdere en elektrische fietsen.

Welke fietsverzekering past het beste bij jouw situatie? Wat jouw wensen ook zijn, Robert Mol Verzekeringen heeft een fietsverzekering die past bij jouw situatie. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Meer informatie

Daarnaast kan ik jou in één pakket al jouw verzekeringen aanbieden. Bovendien kun je binnen dit pakket een aantrekkelijke pakketkorting opbouwen.

Meer informatie? Bel dan naar 06-25140592 of mail naar info@robertmolverzekeringen.nl

Hulp nodig?