Met jouw brommer, scooter of snorfiets ben je vrij om te gaan en staan waar je maar wilt. Ook al is het geen motor krijg je wel het gevoel van vrijheid. Jij wilt toch niet dat dit gevoel van vrijheid veranderd in een nachtmerrie door een ongeval.

Dekking

De wettelijk verplichte aansprakelijkheidsdekking (WA), dekt de gevolgen van schade toegebracht aan derden. Schade aan de eigen brom/snorfiets is niet verzekerd. Bij een WA + Beperkt Cascodekking (ook wel WA plusdekkking genoemd) wordt er dekking geboden tegen schade aan de brom/snorfiets als die is ontstaan door een in de polis omschreven gebeurtenis zoals brand, hagelschade of diefstal.

Bij de WA + Volledige Cascodekking (ook wel Allriskdekking genoemd) wordt er dekking geboden tegen schade aan de brom/snorfiets die op de weg kan ontstaan, bijvoorbeeld door een botsing of een val met de brom/snorfiets. Ook schade aan de brom/snorfiets door ‘enig ander van buiten komend onheil’, zoals brand, hagelschade of diefstal valt onder de dekking.

Maak je brom/snorfietsverzekering compleet met aanvullende dekkingen die het beste passen bij jouw situatie. Denk hierbij aan de Ongevallen Opzittende of Rechtsbijstand Motorrijtuigen. Wat jouw wensen ook zijn, Robert Mol Verzekeringen heeft een brom/snorfietsverzekering die past bij jouw situatie. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Meer informatie

Daarnaast kan ik jou in één pakket al jouw verzekeringen aanbieden. Bovendien kun je binnen dit pakket een aantrekkelijke pakketkorting opbouwen.

Meer informatie? Bel dan naar 06-25140592 of mail naar info@robertmolverzekeringen.nl

Hulp nodig?