Een bestelautoverzekering is een verzekering waarmee je het risico van schade kunt afdekken veroorzaakt door jouw bestelauto of schade aan de bestelauto zelf.

Dekking

Een eigenaar van een bestelauto moet verplicht een verzekering afsluiten waarmee in ieder geval alle schade die zijn bestelauto in het verkeer aan andere personen of voertuigen veroorzaakt, wordt gedekt. Door het feit dat deze verzekering verplicht is, heet deze verzekering een WA autoverzekering (WA betekend Wettelijke Aansprakelijkheid). Voor schade aan je eigen bestelauto, zoals ruitschade of diefstal, kun je jouw auto aanvullend verzekeren. De WA dekking kan uitgebreid worden met een Beperkt Casco of een Volledig Casco (Allrisk) dekking.

Bij een WA + Beperkt Cascodekking (ook wel WA extra of WA plusdekkking genoemd) wordt er dekking geboden tegen schade aan de bestelauto als die is ontstaan door een in de polis omschreven gebeurtenis zoals brand, diefstal, hagel of ruitschade. Bij de WA + Volledige Cascodekking (ook wel Allriskdekking genoemd) wordt er dekking geboden tegen schade aan de bestelauto die op de weg kan ontstaan, bijvoorbeeld door een aanrijding. Ook schade aan de bestelauto door ‘enig ander van buiten komend onheil’, zoals brand, hagelschade of diefstal valt onder de dekking.

Maak je bestelautoverzekering compleet met aanvullende dekkingen die het beste passen bij jouw situatie. Denk hierbij aan de Ongevallen Inzittenden of Schade Inzittenden. Ook Pechhulp, Rechtsbijstand Motorrijtuigen, Aankoop of nieuwwaarde garantie en ingebouwde extra’s en belettering zijn aanvullende dekkingen.

Welke bestelautoverzekering past het beste bij jouw situatie?

Wat jouw wensen ook zijn, Robert Mol Verzekeringen heeft een bestelautoverzekering die past bij jouw situatie. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Meer informatie

Daarnaast kan ik jou in één pakket al jouw verzekeringen aanbieden. Bovendien kun je binnen dit pakket een aantrekkelijke pakketkorting opbouwen.

Meer informatie? Bel dan naar 06-25140592 of mail naar info@robertmolverzekeringen.nl

Hulp nodig?