Je kent jouw onderneming van binnen en van buiten. In je bedrijfspand ken je ieder hoekje en weet je exact waar alles staat. Toch kan het zijn dat je niet alle risico’s in beeld hebt, of hoe je risico’s kunt beperken. Juist daarom maak ik voor mijn klanten een risico-inventarisatie. Afhankelijk van het type onderneming is deze meer of minder uitgebreid, maar altijd gaat het om jouw onderneming.

Doordat ik al sinds 2006 werkzaam ben in de financiële sector van onze klanten weet ik de weg om tot een passende verzekeringsoplossing, of een preventieadvies te komen. Bij schade sta ik klaar om jou te helpen. In alle gevallen probeer ik het zo gemakkelijk mogelijk te maken zodat je verder kunt met waar je goed in bent; Ondernemen!

Bedrijf

Ondernemen is risico nemen, maar als het kan houdt je graag grip op de zaak. Zo denk je goed na over investeringen en nieuwe plannen, maar ook over de gevolgen van een veranderende markt. Op sommige risico’s heb je echter maar weinig invloed. Het kan iedere ondernemer overkomen.

Onverwacht bezoek bijvoorbeeld, waarbij niet alleen veel schade wordt aangericht, maar ook nog eens een heleboel zaken worden meegenomen, die je of jouw collega’s nu juist op dat moment niet kunnen missen. Of wat te denken van een fikse brand, die jouw onderneming voor langere tijd stil legt.

Er zijn ook risico’s waar je niet zo snel aan zou denken, maar die wel een grote invloed kunnen hebben. Bij Robert Mol Verzekeringen kan ik alle risico’s in beeld brengen en heb daar als het nodig is een passende oplossing voor in de vorm van een verzekering. Zo kun jij lekker ondernemen en zorg ik dat de nodige risico’s zijn afgedekt.

Ondernemer

Je bent zelfstandig ondernemer. Wat zijn dan de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid? Je hebt als het gaat om arbeidsongeschiktheid geen recht op een sociale voorziening en wellicht vervallen de inkomsten die je uit jouw onderneming ontvangt. Een langdurige arbeidsongeschiktheid kan voor jouw onderneming misschien fatale gevolgen hebben.

En hoe staan jouw nabestaanden er financieel voor als je komt te overlijden? Kunnen ze dan nog wel in de woning blijven wonen en blijven er voldoende middelen over om normaal van te leven?

Als ondernemer zorg je goed voor jouw onderneming en je personeel, maar zorg je ook goed voor jezelf? Bij Robert Mol Verzekeringen kan ik jouw persoonlijke financiële situatie onder verschillende omstandigheden in beeld brengen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wanneer er een ongewenste situatie voor je ontstaat dan heb ik daar in de meeste gevallen een passende oplossing voor.

Personeel

Leidinggeven is lang niet altijd even gemakkelijk en bovendien brengt het een grote verantwoordelijkheid met zich mee.

Als ondernemer moet je niet alleen zorgen dat de onderneming goed draait, maar ook dat zaken rondom jouw personeel goed zijn geregeld. Jouw collega’s zijn belangrijk en vertegenwoordigen jouw onderneming. Daarom is het belangrijk dat ze zich thuis voelen in een prettige werkomgeving zodat ze zich volop kunnen inzetten voor jouw onderneming.

Er zijn ook zaken waar je niet omheen kunt als werkgever. Denk aan CAO verplichtingen, aansprakelijkheid door een bedrijfsongeval, doorbetalen van loon bij ziekte of langdurige arbeidsongeschiktheid. Allemaal zaken waaraan je liever niet wil, maar wel aan moet denken.

Bij Robert Mol Verzekeringen kan ik je helpen om risico’s en eventuele verplichtingen in beeld te brengen rondom personeel. Als het nodig is dan heb ik daar vanzelfsprekend een passende oplossing voor.