Een bal door de ruit, een glas wijn over het tapijt van de buren. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat geldt voor ieder gezinslid. Soms kunnen de kosten echter enorm oplopen, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van lichamelijk letsel.

Met jouw keuze voor de aansprakelijkheidsverzekering via Robert Mol Verzekeringen is jouw hele gezin, inclusief huisdieren, verzekerd wanneer men aansprakelijk gesteld wordt voor schade toegebracht aan derden. Dit geldt zowel voor schade aan personen als aan zaken.

Meer informatie

Daarnaast kan ik jou in één pakket de vijf belangrijkste verzekeringen rondom jouw huis en gezin bieden: woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en ongevallen. Dit betekent dat er nooit een overlap is tussen verzekeringen waardoor je dubbel betaalt. En of je nu een huiseigenaar bent of een huis huurt, dankzij de flexibele opbouw van de verzekeringen binnen jouw pakket bepaal je zelf wat je wel en niet verzekerd. Bovendien kun je binnen dit pakket een aantrekkelijke pakketkorting opbouwen.

Meer informatie? Bel dan naar 06-25140592 of mail naar info@robertmolverzekeringen.nl

Hulp nodig?